Basketbalový zápas společnosti vyrábějící stroje Dongyun

Pravidelné hraní basketbalu má mnoho výhod, které mohou urychlit růst výšky, zlepšit reakční schopnost při chytání a driblování a posilovat tělo při sportování.Zlepšit schopnost pozorování a rozhodování.Rozvíjejte smysl pro týmovou práci a pochopte důležitost mezilidské spolupráce.Pěstujte odvahu a ducha dobrodružství a rozvíjejte schopnost přesně a rozhodně posuzovat, když se věci dějí.Může přimět lidi, aby se odvážili selhat, vytrvalost.Rozvíjet vůdčí a koordinační schopnosti.Časté hraní basketbalu velmi pomáhá lidskému zdraví.

S cílem obohatit volný čas zaměstnanců a zvýšit jejich fyzickou kvalitu.Letos na Nový rok má naše společnost basketbalový zápas s 5 bratrskými společnostmi.V této hře je celkem šest týmů,mezi které patří společnost na výrobu plechů Dongguan Yuncheng 1, společnost na výrobu plechů Dongguan Yuncheng 2, společnost na výrobu plechů Dongguan Yuncheng 3 Dongguan Yuncheng společnost na výrobu plechů a Dongguan Yuncheng Magnesium Industry Co. LTD a moje společnost Dongguan Dongyun Machinery LTD. .Hráči se aktivně zapojují a dávají do hry maximum.Roztleskávačky jim fandily!Rozhodčí v průběhu hry prosazují zákony nestranně, vážně a vynakládají maximální úsilí, aby posoudili každý míč, aby zajistili férovost, kontinuitu a ocenění hry.Všichni hráči na hřišti tvrdě a statečně pracovali, aby ukázali styl hráčů, díky čemuž byl basketbalový zápas pestrý, živý a mimořádně úspěšný.

Mistrovství této soutěže nakonec vyhrálo družstvo naší společnosti.Tato soutěž posílila soudržnost každého zaměstnance a ukázala styl naší společnosti.Všichni jsou velmi šťastní. Nakonec pan Chen, zástupce generálního ředitele společnosti Dongguan Yuncheng Plate-making Corporation, pan Zhang, finanční manažer, a pan Wang, generální ředitel Dongguan Dongyun Machinery Manufacturing, předali ocenění sportovcům.Velmi si pochvalovali jejich podnikavého ducha a přáli si, aby v budoucnu více pracovali a byli šťastnější.

21


Čas odeslání: 13. února 2020